Dear instagrammers....

Dear instagrammer,, harini Aiz nak share sikit pasal annoying instagrammers.. yup opkos,, tu lah tajuk besar kita harini..^__^ u all ada intagram kan?? opkos lah ada,, tipulah kalau takde.. hikhik Aiz xde instagram..serious Aiz bohong besar kat situ dan buat lawak yang sangat hambar.. =__="ya sangat hambar.. pernah tak you all scroll scroll and then...

Keputusan PT3

wah wah,, 14 aribulan arini.. OMG,, Aiz kene pergi klinik cek darah ni.. jantung bedegup degup degup laju kencang.. huhuh.. XD malam tido x lena, makan tak lena semua tak lena.. hikhik.. n pagi ni Aiz bangun awal dan mandi awal.. pukul 9.30pagi pergi ke sekolah.. dup dap dup dap.. n finally dapat 8A 2B 1C T_T thanks cikgu kerana ajar Aiz selama ni dari budak hingusan meleleh ke lantai sampailah sekarang.. terima kasih ibu ayah.. ^_^

Kasut gudang murah murah!!

Hai,, school holiday ni opkos u all jenjalan.. ke paris london indon.. hahah untunglaa~ so harini Aiz nak bagitau u all ni.. ada jualan kasut murah murah kat klang, selangor ni.. kat gudang,, murah sangat..  Aiz malas nak type memanjang so lebih baik u all pegi sebelum promosi tamat.. tahun depan harga melambung tau..

Pegawai tak amanah,, mangsa jadi mangsa..

Hye u all,, petang tadi masa Aiz jenjalan kat Facebook,, Aiz found sikit bad news yang Aiz rasa tak patut dimaafkan.. Aiz stalk grup grup fb yang Aiz join kat facebook.. ofcourse masa tu Aiz tengah bosan.. ^_^" tengah scroll scroll scroll scroll,, Aiz jumpa kes sorang hamba tuhan ni.. sian.. dia masuk lokap,, barang barang dia kena tukar.

Dulu vs sekarang..

Hai semua.. hari ni Aiz terfikir kanak kanak dulu vs kanak kanak sekarang.. seriously Aiz nak cakap kehidupan kanak kanak sekarang membosangkan.. tak percaya?? tengok sekeliling awak tu.. mesti nampak dindingkan?? =__=" kalau dalam bilik laa.. haha okk,, tengok kanak kanak sekarang ni.. sibuk selfie nak upload kat instagram.. haha diorang lagi advance dari kita..