Cuti sekolah ditunda.. Apa kes??

Alright,, seperti yang Aiz dan u all semua sedia maklum yang cuti sekolah ditunda sampai 11 dan 12 akibat banjir.. Aiz bersimpati dan kesian kepada mangsa banjir terutama bagi mereka yang kehilangan harta benda dan paling menyedihkan ialah bagi mereka yang kehilangan ahli keluarga.. Takziah kepada keluarga mangsa dan al fatihah kepada mangsa..
seperti yang Aiz baca kat bawah ni
sekolah sedang ditutup untuk penyelenggaraan atau menjadi pusat pemindahan sementara bagi mangsa banjir yang kediaman mereka dah ranap diterbangkan air.. =__=" alright,, penangguhan sekolah ni juga menyebabkan ramai cikgu dan pelajar termasuk Aiz bergembira sebab tambah cuti lagi.. tak taulah ada ganti ke tak.. hope tak da lah.. so,, Aiz mintak pendapat u all tentang cuti sekolah yang ditunda seminggu ni..

No comments:

Post a Comment

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..