Gantikan perkataan older post n newer post dengan tajuk post! ^_^

u all pernah berblogwalking kat wordpress tak?? u all mesti tak perasan kan ada something tak kene kat situ?? meh sini,, AIZ nak sekeh sikit kepala korang tue.. hikhik.. kat wordpress,, link post lama ngan post baru ditukar jadi tajuk.. alaa.. newer post,, home,, older post tue.. yang kat bawah post tu laa.. haa,, faham pon.. ni jotos untuk u all.. =__="
u all gi layout and pilih mr gadget.. =__=" klik html/javascript and paste the codes below!! ^_^"

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script><script type="text/javascript">var olderLink = $("a.blog-pager-older-link").attr("href");$("a.blog-pager-older-link").load(olderLink+" h3:first", function() {var olderLinkTitle = $("a.blog-pager-older-link:first").text();$("a.blog-pager-older-link").text(olderLinkTitle);});var newerLink = $("a.blog-pager-newer-link").attr("href");$("a.blog-pager-newer-link").load(newerLink+" h3:first", function() {var newerLinkTitle = $("a.blog-pager-newer-link:first").text();$("a.blog-pager-newer-link").text(newerLinkTitle);});</script>
dan klik save.. pastu drag ke bawah blog post section.. n yay!! da siap.. tepuk tangan sikit u all.. hikhik.. ^__^
a credit to: helplogger ^_^

No comments:

Post a Comment

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..