I will follow you..

Holla,, u all.. hari ni Aiz nak join SEGMEN YOU FOLLOW ME, I WILL FOLLOW YOU.. kalo sorang sorang je yang follow,, tak adil la kan.. ^_^" segmen ni terbuka kepada semua bloggers dan di harap u all dapat join sama sama bagi memeriahkan lagi program yang AINA RAHIM anjurkan.. u all boleh lawat blog Chik yang comel tu kat sini.. blog dia pon comel gak.. hikhik ^_^" segmen start dari 24 dec 2014 sampailah 7 jan 2015.. lamanya dia buat segmen,, jangkau setahun.. =__=" okk,, merapu.. tapi papepon,, jom chekidot..
Jom meriahkan segmen ni bersama sama.. yay!! ^_^

12 comments:

  1. Assalamualaikum, happy new year >_< Cek singgah sini. Thanks join it. Jangan lupa check senarai pserta. kut-kut tertinggal ke. http://ainarahimar.blogspot.com/2014/12/senarai-perserta-segmen-you-follow-me-i.html . Moga berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. happy new year gak.. 2015.. thanks.. ^_^ terima kasih..

      Delete
  2. Hi! Blogwalking sini. Follow blog bermanfaat ni! Btw kita dari segmen yang sama! :D All the best yaaa ;)


    *Sudi tak followback sara ? ;)

    http://sarahhijabista.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai! Thx sbb singgah.. tapi sorry.. Aiz xde pape nak bagi.. =P Yeah, ofcoz segmen yg sama.. hikhik..

      *Tak nak.. betui.. bohong besar disitu.. ofcoz boley.. ;)

      Delete
  3. Datang bw lagi :) Followers ke5 kat sini :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    ReplyDelete
  4. Hye Hye. Singgah dari segmen yang sama. Nice blog.
    http://lovingnur.blogspot.com/2015/01/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye hye.. Thx sbb singgah.. n thx sbb puji blog Aiz yang x seberapa ni.. =)
      peace yow.. ;)

      Delete
  5. blogwalking ^^ jum ke blog saya ^^ http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik.. thx singgah sini.. ok,, jomm.. sediakan kuih raya yee.. =__="

      Delete
  6. Aina dtg follow blog peserta segmen Aina ni :) Thanks join!awak Peserta ke #30

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx.. hikhik.. Aiz peserta ke #30 laa...

      Delete

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..