Balik hostel...

Hye u all.. Hari ni Aiz dah kemas barang sebab Aiz nak balik hostel.. Aiz mintak maaf sebab Aiz tak dapat bergurau senda dengan u all dalam dua minggu nanti.. lama tu.. T_T Aiz nak nangis sepuas puas hati Aiz.. huarghh,, sob sob sob.. =__=" teruknya perangai Aiz.. tapi takpa,, Aiz janji bila Aiz balik.. Aiz jenguk jenguk blog u all.. n buat post sampai lebam.. ^_^ hikhik.. ada sapa sapa nak gantikan Aiz masa Aiz takda?? hikhikhik..

Aiz terpaksalah kemas barang Aiz sebab cuti seminggu dah dibatalkan.. Aiz naik sekolah lima haribulan.. Lagi satu,, Aiz jumpa satu berita palsu.. Berita cuti sekolah sebulan.. Naik sekolah satu februari.. Aiz dapat rasa orang yang buat berita ni comfirm mereng.. Tak pernah KPM nak bagi cuti sebulan.. tapi kalau betull best jugak.. hikhik.. ^_^" cuti sekolah dua bulan setengah.. yay!! boleh pergi melancong kat negara lain.. sambil tuu,, kenekan budak sekolah kat sana yang tengah belajar.. comfirm bengang.. hikhik.. sorry,, idea jahat Aiz dah terkeluar ni..

update..

cheh!! ingatkan sekolah lima hari bulan ni.. rupanya Aiz kene tipu hidup hidup.. T_T penat je datang asrama.. tapi,, Aiz nak tahu jugak apa motif diorang ni semua?? tak pasal pasal dapat hadiah dari jauh.. daripada ramai orangg: cacian.. haha.. padan muka..


2 comments:

  1. Selamat kembali ke hostel dan buat lah terbaik boleh ok...akak /auntie doakan terbaik untuk Aiz....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx akak.. Aiz akan buat yang terbaik nanti.. ^_^ thx bagi saya sokongan..

      Delete

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..