Segmen terklik button follow!

Hye u all! Harini Aiz join satu segmen yang dah nak sama dengan segmen yang AinaRahim anjurkan.. sembilan puloh sembilan peratus sama pon.. =P Aiz join pon sebab tuan blog Syahirah Valiant dok mujok Aiz suruh join kat chatbox.. =P okk,, straight to the point... u all pergi tekan read more sekarang..


Jumlah follower sekarang? bawah 10 orang =(
Nak follower berapa orang? Janji makin tambah! =P
Haha,, segmen ni start 21 December 2014 n habis pada tahun depan iaitu 3 Januari 2015.. Hari last baru Aiz tahu.. nevermind.. ^_^"

12 comments:

  1. hehehe.. thanks sebab sudi join.. jangan lupa jenguk senarai peserta ok :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yes,, ofcoz dari segmen yang sama!! btw,, i'll follow u back.. ^_^

      Delete
  3. segmen dah tamat. datang singgah & follow sini :) terima kasih kerana sudi join segmen ira ye. kalau ada segmen yang ira anjurkan, join la lagi k. :) hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampir 4 jan,, bagitau segmen dah tamat.. hikhik.. betul betul sebelum 4 jan yee..

      Delete
  4. berkunjung dari segmen sama

    http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx sebab jejak kan diri kat blog Aiz.. btw,, i'll follow u back.. ^_^

      Delete
  5. Hai. Have a blogwalking. A good blog. Happy blogger.
    Dari segmen yang sama.

    http://dihah95.blogspot.com/2015/01/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai,,okk.. semoga happy masa jenjalan.. =P hikhik.. segmen yang sama laa... =P Aiz follow balik yee.. ^_^

      Delete
  6. Singgah dari segmen yang sama . Done follow . Mohon follow balik .

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui ka dah follow.. tak nampak pong??

      Delete

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..