Segmen terklik button follow!

Hye u all! Harini Aiz join satu segmen yang dah nak sama dengan segmen yang AinaRahim anjurkan.. sembilan puloh sembilan peratus sama pon.. =P Aiz join pon sebab tuan blog Syahirah Valiant dok mujok Aiz suruh join kat chatbox.. =P okk,, straight to the point... u all pergi tekan read more sekarang..


Jumlah follower sekarang? bawah 10 orang =(
Nak follower berapa orang? Janji makin tambah! =P
Haha,, segmen ni start 21 December 2014 n habis pada tahun depan iaitu 3 Januari 2015.. Hari last baru Aiz tahu.. nevermind.. ^_^"

Previous
Next Post »

12 comments

Write comments
January 2, 2015 at 10:58 AM delete

hehehe.. thanks sebab sudi join.. jangan lupa jenguk senarai peserta ok :)

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
January 2, 2015 at 11:12 AM delete

okk,, thx ajak join gak.. =P

Reply
avatar
January 3, 2015 at 12:23 PM delete

Dari segmen yang sama ^^ Done follow!

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
January 3, 2015 at 12:39 PM delete

yes,, ofcoz dari segmen yang sama!! btw,, i'll follow u back.. ^_^

Reply
avatar
January 3, 2015 at 11:58 PM delete

segmen dah tamat. datang singgah & follow sini :) terima kasih kerana sudi join segmen ira ye. kalau ada segmen yang ira anjurkan, join la lagi k. :) hehehehe

Reply
avatar
salmiah awang
AUTHOR
January 4, 2015 at 12:52 AM delete

berkunjung dari segmen sama

http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
January 4, 2015 at 11:12 AM delete

hampir 4 jan,, bagitau segmen dah tamat.. hikhik.. betul betul sebelum 4 jan yee..

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
January 4, 2015 at 11:13 AM delete

thx sebab jejak kan diri kat blog Aiz.. btw,, i'll follow u back.. ^_^

Reply
avatar
Cik Dee
AUTHOR
January 5, 2015 at 2:32 PM delete

Hai. Have a blogwalking. A good blog. Happy blogger.
Dari segmen yang sama.

http://dihah95.blogspot.com/2015/01/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
January 5, 2015 at 7:59 PM delete

Hai,,okk.. semoga happy masa jenjalan.. =P hikhik.. segmen yang sama laa... =P Aiz follow balik yee.. ^_^

Reply
avatar
January 6, 2015 at 2:52 PM delete

Singgah dari segmen yang sama . Done follow . Mohon follow balik .

http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
January 6, 2015 at 5:05 PM delete

betui ka dah follow.. tak nampak pong??

Reply
avatar

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM.. EmoticonEmoticon