Aiskrim legend...

Hye u alls,, selamat pagi, petang, siang, malam.. Harini Aiz blogwalking kat blog Cik Dee.. dia post pasal resipi aiskrim asamboy.. sehubungan dengan itu,, (chewahh..) Aiz pon teringat balik kenangan pasal aiskrim tu.. ^_^ Aiz tergelak sorang sorang macam orang gila.. takde sape temankan..


kalau ada sesapa yg sebut aiskrim 20 sen or aiskrim legend.. Aiz mesti terbayang aiskrim dalam plastik yg kat kedai selalu jual 20 sen.. Haha.. ^_^ ok.. mak cik Aiz and Aiz selalu project aiskrim ni kalau balik kampung.. kesian nenek Aiz yg berpenat lelah membuat dan menjual aiskrim tu.. hahaha...

Aiskrim ni senang je nak buat.. budak darjah 1 maybe dah pandai kot.. ^_^ nak perisa apple,, pakai perisa apple.. nak perisa asam jawa,, pakai perisa asam jiwa.. senang cita,, nak masam,, manis,, pahit,, masin.. semua perisa kita tentukan.. yg ponting,, sodap... ^_^

4 comments:

  1. haih... suka perasa milo... slurppp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah,, coklat coklat gitu... emm,, mengancam..

      Delete
  2. Paling feveret aiskrim malaysia ni . Haha

    ReplyDelete

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..