Dulu vs sekarang..

Hai semua.. hari ni Aiz terfikir kanak kanak dulu vs kanak kanak sekarang.. seriously Aiz nak cakap kehidupan kanak kanak sekarang membosangkan.. tak percaya?? tengok sekeliling awak tu.. mesti nampak dindingkan?? =__=" kalau dalam bilik laa.. haha okk,, tengok kanak kanak sekarang ni.. sibuk selfie nak upload kat instagram.. haha diorang lagi advance dari kita..


sebenarnya Aiz nak sangat nak membesar macam budak budak zaman dulu.. zaman sekarang,, raya rumah orang bukan nak berbual.. semua kena penyakit tunduk.. ^_^'' faham kan?? haha Aiz teringin nak main semua benda ni..

ehsan pak gugel..

yang tak pernah Aiz main tu Aiz nak try.. tapi yelah.. Aiz rasa mesti u all tau.. T_T

Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Sabrina SA
AUTHOR
November 17, 2015 at 11:35 AM delete

betul tu aiz. ina setuju sangat2... tak best budak zaman skrg.. asyik mnghadap phone je

Reply
avatar
Sabrina SA
AUTHOR
November 17, 2015 at 11:36 AM delete

betul tu aiz. ina setuju sangat2... tak best budak zaman skrg.. asyik mnghadap phone je

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
November 18, 2015 at 12:44 AM delete

betul,, bila ditegur.. mulala melenting.. haish.. tak faham Aiz budak budak sekarang ni..

Reply
avatar
Aiz
AUTHOR
November 18, 2015 at 12:45 AM delete

btw,, thx 4 ur comment n ur follow's.. added u to my blog list..

Reply
avatar

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM.. EmoticonEmoticon