Magic SIM by XPAX!!

Hai dan selamat petang!! huhu.. harini Aiz nk cakap satu telco yg best.. mesti u all pernah dengarkan?? oh yeahh~ memang tak silap lagi.. Magic Sim!! tipu kalau korang tak pernah dengar.. ^_^" apa yang magic sangat?? ching ching shuah... magic kan?? =__=" haha btw,, bukan ini yg cuba Aiz sampaikan..

Kelebihan magic sim ni adalah free basic internet.. nak main mesej whatsapp n wechat lepasla.. yang tak bestnya basic internet pon berkuota.. okk,, Aiz nak cerita part paling best dengan magic sim ni.. u all boleh layan youtube sampai lebam tiap-tiap malam dengan adanya internet burung hantu!! bestkan?? ^_^ tapi dengan syarat,, u all mesti langgan data paling tidak pon internet mingguan 500mb.. internet harian takda okay.. so,, jangan pedulikan internet harian..


Internet burung hantu yang bestnya adalah unlimited kuota.. oleh sebab itu,, kita digalakkan menggunakan kesempatan ini untuk mendownload semua fail yang ada kat internet ni.. haha.. Aiz sekarang ni baru berjinak jinak untuk mendownload semua movie movie yang best kat internet.. so far sekarang ni Aiz dah download lebih 30 movies.. n total berat semua sekali adalah 35GB.. huhu


masa Aiz mula mula tau dari member Aiz yang pakai magic sim ni.. Aiz lepas balik hostel cepat cepat singgah kedai telepon nak beli sim ni.. nasib baik ada.. ^_^ fuh lega hati.. Aiz berminat nak beli magic sim ni lepas member Aiz mula bawak fon pegi hostel.. tiap 1 pagi dia bangun dengan member dia semata mata nak tengok youtube.. memang syok lah Aiz tengok.. selamat Aiz kejutkan diorang bangun subuh diorang dapat bangun.. kalau tak,, memang sebotol air Aiz tuang kat muka diorang.. hahaha

No comments:

Post a Comment

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..