Dear instagrammers....

Dear instagrammer,, harini Aiz nak share sikit pasal annoying instagrammers.. yup opkos,, tu lah tajuk besar kita harini..^__^ u all ada intagram kan?? opkos lah ada,, tipulah kalau takde.. hikhik Aiz xde instagram..serious Aiz bohong besar kat situ dan buat lawak yang sangat hambar.. =__="ya sangat hambar.. pernah tak you all scroll scroll and then...
found pretty ladies yang kata dirinya hodoh.. tipu kalau tak pernah.. ^_^" cheh cheh... and komen komen pon beratur panjanng kat situ.. Aiz bagi sikit contoh laa..



Cik Kiah: apakan daya saia tak comel..

Cik Aminah:: eh apani cik kiah,, awak floles lah..

Cik Kiah: eh manada,, awak lagi floles.. jealous ai..

Mat rofi: awak cantik

seterusnya: cantik

seterusnya: wuu gorgeous..

Cik Kiah: mentioning all.. thx all.. sayang awak semua..

haa,, instagrammers macam ni mintak perhatian je.. huhuh.. tapi sorry to say,, Aiz fikir ni semua macam annoying.. walaupun Aiz kadang kadang nak perhatian.. ^__^" so kita semua ada buat saloh silap dan boleh dibaiki.. Aiz nak tanya u all.. APA PENDAPAT ANDA?
 

4 comments:

  1. haahahahha ye!!!
    qila perati je perangai org cantik tu pastu nk kata dia hodoh pulak eeee haippp!!!
    hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah,, bila nak ditegur takut gaduh je..

      Delete
  2. hahaha selalu ja nampak post macam ni.. tapi malas nak komen.. kalau komen jujur kang gaduh pulak.. lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yayaya,, itu betul..
      Aiz pilih unfollow je terus..
      Lebih baik Aiz follow trusted instashop.. XD

      Delete

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..