Kasut gudang murah murah!!

Hai,, school holiday ni opkos u all jenjalan.. ke paris london indon.. hahah untunglaa~ so harini Aiz nak bagitau u all ni.. ada jualan kasut murah murah kat klang, selangor ni.. kat gudang,, murah sangat..  Aiz malas nak type memanjang so lebih baik u all pegi sebelum promosi tamat.. tahun depan harga melambung tau..

promosi ni sampai 6/12 je tau
macam macam kasut ada


Aiz tak tau alamat gudang ni,, so Aiz screenshot koordinat gudang tu.. 3.06705, 101.41976

masukkan je nombo kordinat tu kat google map search.. nnti mesti jumpa.. =) harap harap u all dapat jimat duit sikit untuk tahun depan..

No comments:

Post a Comment

attention AIZ punya READERS!!
korang boleh letak gambar dengan (img)url-gambar-u-all(/img).. (tukar ( ) dengan: [ ] ^_^ )
letak blog url korang kat comment supaya senang Aiz singgah.. ^_^
terima KASIH.. pst: jangan SPAM..